Boogschieten

pan de boog en laat de pijlen vliegen.
Op onze mobiele boogschietsportuitrusting leert u een vrijetijdsbesteding kennen, die sport en plezier verbindt. Of jong of oud, groot of klein, iedereen kan deze sport zonder voorkennis bedrijven.

"Boogschieten op de Edersee" biedt u de trendy sport Boogschieten met levering tot aan de voordeur. Op een kaveloppervlak vanaf 8x5 m, zetten wij een mobiel boogschietsysteem voor u op, wijden u in op het omgaan met pijl en boog stellen op verzoek een programma samen voor:

  • Privé feesten: verjaardagen, kinderenverjaardagen, tuinfeesten, familiefeesten en straatfeesten
  • Verenigingen: Sportverenigingen, wandelverenigingen, kegelclubs, jeugdgroepen en schoolklassen
  • Bedrijven: Promotie, marketingevenementen, incentives, bedrijfsfeesten en kerstvieringen

Het boogschieten is door een speciale pijlopvangconstructie outdoor en indoor mogelijk.

"Boogschieten op de Edersee“ stelt u de volledige uitrusting zoals bogen, pijlen, doelen, pijlopvang en geschoold ondersteunend personeel beschikbaar. Zij alleen voor de schietbaan. Geheel naar uw wensen organiseren we het boogschieten als een leuke competitie, bijvoorbeeld voor de verjaardag van uw kind, of wij stellen voor uw gasten een open aanbod samen als extra attractie tijdens uw evenement. U zult verbaasd staan hoe eenvoudig en vermakelijk jong en oud de trendy sport boogschieten beleven en dat voor een zeer redelijke prijs. Reserveer een mobiele boogschietsportuitrusting per uur voor uw privéfeest of per dag voor commerciële evenementen. Laat u per telefoon een offerte maken en een datum vastleggen.

Vanaf nu bieden wij u seminars voor beginners en vorderingscursussen op onze boogschietfaciliteit in Waldeck - Höringhausen. Vanaf 4 personen kunt u telefonisch altijd een datum boeken. Nieuw in het aanbod is een begeleide boogjacht waarbij in een natuurlijk terrein met pijl en boog dierreplica’s "gedood" moeten worden. Ook hierbij begint de groepsgrootte bij 4 personen. Meer informatie is beschikbaar op onze website www.bogenschiessen-am-edersee.de.

   
Bogenschießen am Edersee
Inh. Werner Künkler
Violinenweg 4
34513 Waldeck – Höringhausen
Tel. 0151 – 52 33 59 33
wkuenkler(at)aol.com